Wie is Zorgsaam Zorgcollectief?

Zorgsaam maakt het haar leden gemakkelijk: vanuit het Zorgsaam Zorgcollectief biedt Zorgsaam verschillende verzekeringen aan, en allemaal met flinke kortingen en fijne extra’s. Om de keuze voor een zorgverzekering gemakkelijker en voordeliger te maken, is Zorgsaam een Zorgcollectief aangegaan. Juist doordat leden gezamenlijk deelnemen, kan er korting worden gegeven op de premie. Tegelijkertijd heeft Zorgsaam een voorselectie gemaakt uit de vele zorgverzekeraars en opties die er zijn op basis van onze kennis over uw zorgbehoefte: u kiest uit een zorgverzekering bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis. Zo houdt u het overzicht. Kiezen was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast ontvangt u als u dat wenst onafhankelijk en persoonlijk advies van ons, zodat u de beste keus kunt maken.

Hoe is Zorgsaam Zorgcollectief ontstaan?

Zorgsaam vindt het contact met haar leden erg belangrijk.
Veel leden lieten Zorgsaam weten dat zij behoefte hebben aan goede zorg, hulpmiddelen én dienstverlening die hen helpt om zelfstandig te functioneren. Ook als er medische problemen ontstaan. Zorgsaam ging daarom op zoek naar een partij die hierbij kon helpen en dat werd Livelife.

Livelife is als intermediair voor verzekeringen namelijk altijd op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen voor leden van kruisverenigingen. Daarbij gaat het niet alleen over de vergoedingen van zorgkosten en een lage zorgpremie, maar ook de beste dienstverlening van zorgverzekeraars. Zorgsaam en Livelife hebben hun krachten gebundeld en zijn in gesprek gegaan met de grootste zorgverzekeraars.

Het resultaat is een selectie van goede zorgverzekeringspakketten die met collectiviteitskorting en goede service worden aangeboden door Zorgsaam Zorgcollectief. Om de leden van Zorgsaam goed te informeren over de aangeboden pakketten en hen te helpen, kan ieder lid hulp vragen aan een deskundige adviseur.

Livelife.
’t Brewinc (2e verdieping)
IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem
0314 356 601

Contact:

Telefoonnummer: 088 17 17 390
(ma. t/m vr. 09:00 – 13:00 uur)

info@zorgsaamzorgcollectief.nl

't Brewinc, IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier.

Nieuwsbrief ontvangen?