Er zijn verschillende mogelijkheden om meer te weten te komen

Vragen?

Wilt u inhoudelijk meer weten over ons Zorgsaam Zorgcollectief en het aanbod van de zorgverzekeraars waar wij mee samenwerken? Dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. Bel ons op 088 17 17 390 (ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur) of stuur het algemeen contactformulier in.

Ja, ik heb een algemene vraag of opmerkingen (klik om uit te vouwen)
Wij nemen na ontvangst van uw vraag of opmerkingen zo snel mogelijk contact met u op.
Klachten
Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, laat het ons dan weten. We zullen dan samen met u proberen om tot een oplossing te komen. En komen wij er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Ons aansluitnummer daar is 300.014377.

Het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (Kifid) is bedoeld om u, als consument, een loket te bieden voor de oplossing van (dreigende) conflicten met Livelife BV. Als het Kifid uw klacht ontvangt, dan probeert de Geschillencommissie te bemiddelen tussen u en Livelife BV. Lukt dat niet, dan neemt de Geschillen¬commissie zelf een beslissing over uw zaak. Zo helpt Kifid u als consument om tot een oplossing te komen. Voor meer informatie of het indienen van een klacht kijkt u op de website van het Kifid.

Contact:

Telefoonnummer: 088 17 17 390
(ma. t/m vr. 09:00 – 13:00 uur)

info@zorgsaamzorgcollectief.nl

't Brewinc, IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier.

Nieuwsbrief ontvangen?