Echt dezelfde zorgverzekeraar en een betere prijs!

De tijd om na te denken over uw zorgverzekering is aangebroken. Passen de vergoedingen van de verzekeraar bij uw situatie? Betaalt u niet te veel? Belangrijke vragen om bij stil te staan. Zorgsaam helpt haar leden graag bij de keuze voor een passende zorgverzekering bij de verzekeraars Menzis, Zilveren Kruis of VGZ in het Zorgsaam Zorgcollectief. Begin deze week werden de premies bekendgemaakt.

Doordat Zorgsaam leden gezamenlijk deelnemen in het Zorgsaam Zorgcollectief kan er korting worden gegeven op de premie. Deze kortingen kunnen flink oplopen en u krijgt ook nog eens aanvullende extra’s. Voor 2019 heeft het Zorgsaam Zorgcollectief afspraken gemaakt met zorgverzekeraars VGZ, Zilveren Kruis en Menzis. Iedere zorgverzekering heeft haar eigen voordelen en specifieke aanvullende extra’s. Zo is er voor iedereen een passend aanbod. Bekijk ons aanbod en de premies op www.zorgsaamzorgcollectief.nl/aanbod

Nog geen Zorgsaam lid? Word lid op www.zorgsaamzorgcollectief/aanmelden. Met de korting die u krijgt met een zorgverzekering in het Zorgsaam Zorgcollectief is uw lidmaatschapsgeld snel terugverdiend.