Vergelijken loont!

Geld besparen
Het vergelijken van premies is niet de enige reden om over te stappen, maar voor veel mensen wel een belangrijke reden. Zowel de premie van uw basisverzekering, als die van uw aanvullende verzekeringen kan veranderd zijn. Kiest u voor een verhoogd eigen risico? Dan kan ook de korting die u daarvoor krijgt anders zijn dan dit jaar. Bekijk daarom goed wat uw nieuwe premie wordt en wat u gemakkelijk kunt besparen.

Een verzekering die past bij úw situatie
Veranderingen in uw gezondheid of gezinssamenstelling kunnen betekenen dat u mogelijk meer, of minder, medische behandelingen of medicijnen nodig hebt. Ga na of uw huidige zorgverzekering nog wel past bij uw persoonlijke situatie.

Manier van werken
De ene zorgverzekeraar biedt een app om rekeningen in te sturen, de ander ontvangt ze graag per post. Ook kan er verschil zitten in de snelheid waarmee – en manier waarop – declaraties in behandeling worden genomen, of uw vragen worden beantwoord. Kies daarom een zorgverzekeraar die past bij hoe u uw zaken graag regelt.

Wijzigingen in de aanvullende zorgverzekering
Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Let er dan op dat het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt, veranderd kan zijn. Ook de totale maximale vergoeding die u kunt krijgen en de maximale vergoeding per behandeling kunnen aangepast zijn. Meer informatie over wijzigingen in de aanvullende verzekeringen volgt binnenkort.

Wel of geen aanvullende zorgverzekering afsluiten?
Het is uw eigen keuze hoeveel zekerheid u wenst en wat u daarvoor wilt betalen. Als u veel sport en het risico op blessures daardoor groot is, kan een aanvullende verzekering voor fysiotherapie handig zijn. Als u kinderen heeft die misschien een beugel moeten, dan is het verstandig een aanvullende verzekering voor orthodontie te nemen. Reken van tevoren uit of de kosten van bijvoorbeeld de fysiotherapeut opwegen tegen de premie die u in een jaar betaalt. Sluit u geen aanvullende zorgverzekering af? Zet dan in ieder geval geld opzij om plotselinge zorgkosten te betalen mocht dit nodig zijn.

Contact:

Telefoonnummer: 088 17 17 390
(ma. t/m vr. 09:00 – 13:00 uur)

info@zorgsaamzorgcollectief.nl

't Brewinc, IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier.

Nieuwsbrief ontvangen?

Disclaimer

Zorgsaam biedt haar leden via het Zorgcollectief van Livelife BV korting op de collectieve zorgverzekeringen aan. Livelife BV is door Zorgsaam benoemd tot intermediair op alle collectieve zorgverzekeringsregelingen.

Alle door Livelife BV aangeleverde informatie blijft intellectueel eigendom van Livelife BV. Verspreiding is alleen toegestaan na toestemming van Livelife BV. Ingeschreven bij de KvK onder nummer: 09183602 | AFM (Wft): 12020953 | Kifid: 300.014377