De pluspunten van een collectieve zorgverzekering

Heel simpel: u krijgt dezelfde zorgverzekering van dezelfde zorgverzekeraar als iemand anders, maar betaalt minder premie. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Als collectief verzekerde krijgt u speciale extra’s. Daarnaast biedt het Zorgsaam Zorgcollectief service en advies om u zo goed mogelijk te helpen bij uw keuze.

“Een individuele keuze voor uw zorgverzekering met voordelen van een collectief!” maar wat zijn die voordelen dan? Wij lichten ze concreet toe.

Zekerheid
Doordat onze collectiviteit is afgesloten bij de grootste verzekeraars, bent u er zeker van dat de verzekeringen goed zijn en de zorgverzekeraar betrouwbaar is.

Keuze
Als collectief verzekerde heeft u een ruime keuze uit aanvullende pakketten, bijvoorbeeld voor een bepaalde doelgroep. Soms zijn deze aanvullende pakketten zelfs gratis!

Geld besparen
Een zorgverzekering is verplicht vanuit de wet. Het is daarom prettig om hier niet teveel voor te betalen, maar wel een pakket te hebben dat bij uw situatie past. Doordat onze leden zich verenigen in een collectief kan er korting worden geboden op de premies.

Persoonlijke informatie, advies en hulp
Onze verzekeringsexperts worden ondersteund door ons belteam met kennis van zaken. Voor vragen kunt u bij ons terecht. Op die manier helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. Hiervoor organiseren wij bijvoorbeeld ook informatiebijeenkomsten. En heeft u al een collectief? Dan zoeken we uit wat voor u het voordeligst is.

Voorselectie
Wij kijken naar de persoonlijke zorgbehoefte van onze leden en stemmen hier de keuze voor zorgverzekeraars en hun pakketten op af. Hierbij houden we ook rekening met de toekomst.

Contact:

Telefoonnummer: 088 17 17 390
(ma. t/m vr. 09:00 – 13:00 uur)

info@zorgsaamzorgcollectief.nl

't Brewinc, IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u altijd gebruik maken van het contactformulier.

Nieuwsbrief ontvangen?